Danmarks fedeste skater hockey klub!

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 27 August 2008 10:19

Om Klubben

Navnet "Århus Smileys" dukkede op i 2000, da Århus 1900 Skater Hockey skulle have nye trøjer til divisionsholdet. Klubbens oprindelige navn er ikke nemt at bruge i dagligdagen, så vi bestemte os for at finde på et navn, der "ligger bedre i munden", og som samtidig fortæller noget om Århus som by. Mange forslag væltede frem, men "Århus Smileys" vandt, da det henleder til Århus som "Smilets By" og samtidig er kort og nemt at udtale. Selvom klubben bruger dette navn i dagligdagen, skal der ikke herske tvivl om, at vi er en underafdeling af Århus 1900, og at vi glade for at være en del af denne store forening.

Kontingent

Kontingentet i Århus Smileys er på 600 kr. pr. halvår for alle over 18 år. For medlemmer under 18 år er kontingentet 250 kr hvert halve år. Hvis man ønsker at spille i DRsU's liga skal man lægge 250 kr. til en spillelicens oven i (dette gælder ikke for spillere under 18 år).

Kontingent indbetales til:
Århus 1900 Skater Hockey
Sparekassen Himmerland
Reg nr: 9838
Konto nr: 2431173

HUSK: at påføre hold, navn, fødselsdato og evt licens og skabsnummer på indbetalingen. Ellers er det ikke muligt at se, hvem der har indbetalt. Indbetaling kan ske enten via netbank eller almindelig kontooverførelse.

Husk også, at sende kasseren en mail med dit navn, adresse og telefonnr.

Ved spørgsmål kontakt kasseren.

Leje af skabe

Alle medlemmer har mulighed for at leje et skab til udstyr. Den årlige leje er 75 kr. for et ”halvt” skab, og 150 kr. for et "helt" skab. Leje af skab sker ved, at man finder et tomt skab, som man sætter sit navn på. Leje for skabet betales sammen med forårskontingentet (1. april) og på indbetalingen påføres skabsnummeret. Får man et skab efter 1. april, laves en separat indbetaling af skabsleje.

Nye Spillere

Som ny spiller er du velkommen til at møde op hvor du mener du hører til. Alle hold kan bruge flere spillere. Især vil vi gerne have flere folk til 1. og 2. holdet. Ved spørgsmål kontakt holdledere - se mere under Holdene.

Træning

I Aarhus Smileys og Derby Dolls spiller vi hele året rundt. Selv om du ikke er medlem, skal du være velkommen til at kigge indenfor og spille med en enkelt gang for at se, om det er noget for dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte de holdansvarlige. Du kan også læse mere om de forskellige hold her.

Børn- og ungepolitik

Skaterhockey er en ikke helt ufarlig sport. Derfor skal personer under 18 år, der opholder sig i hallen altid være selskab af en voksen. Al spil på og uden for banen sker på eget ansvar.
Det er tilladt at spille hockey eller løbe og lege på området ved siden af banen, men kun hvis det ikke generer andre i hallen. På anmodning skal leg og spil ved siden af banen straks ophøre.
Personer uden tilknytning til Aarhus Smileys og personer under 18 skal på anmodning straks forlade hallen.

Hallen 2011-2014

Hallen ligger på adressen Bryggervej 35, 8240 Risskov, som er beliggende mellem Grenåvej og Vejlby Ringvej. Indkørsel fra Vejlby Ringvej eller Grenåvej ind mod byen. Nærmeste motorvejs afkørsel er nummer 46 på E45, Århus N - Randersvej. I April 2014 overgav vi nøglerne til hallen tilbage til kommunen, som har planer om at ændre hele området til byfornyelse. 

 

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 12:47 )
 
Hvem er online?
Vi har 4 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud