Haldag

PDF Udskriv Email
Skrevet af Carsten Lyse   
Tirsdag, 01 November 2011 18:15

Tak til alle

…for en fantastisk arbejdsdag i hallen. Der var et stort fremmøde og et stort engagement, især fra spillere på hyggeholdet, 1. holdet og Derby pigerne. Der var en rigtig god stemning, og det var tydeligt at mærke, at alle vil noget med klubben.


Jeg vil ikke opremse alt det vi fik ordnet – det fremgår vist tydeligt for alle, hvad der er sket. Vi kan nok prale af at vi nu har DK’s reneste bane og hal, og samtidig har vi omklædning til 6 hold. Mål og bander mm. er fixet. Der er nu orden i låneudstyret, som ved samme lejlighed fik skiftet låsen – dette skulle helst medføre, at det fortsætter med at være ordnet. Den der låser op, sikrer sig at der er orden, når vedkommende låser af igen. 

Og på opfordring fra Jeanette Karlsen kan vi nu tilbyde alle pigerne i vores klub deres helt eget omklædnings rum. Pigerne må indrette/dekorere den container de syntes bedst om. Rummet skal selvfølgelig kunne udlånes/benyttes af besøgende hold når klubben afholder stævner. 


Desuden blev der kørt flere læs affald væk. I løbet af dagen fik vi samlet mere affald, men da rådede vi ikke længere over traileren. Derfor vil det være fedt, hvis en med trailer, har mod på at få tømt de sidste blå spande – de står samlet lige inden for porten. Kontakt en fra bestyrelsen eller holdlederen, for at få adgang til hallen. Endnu engang tak for en god dag, den varmer i kroppen længe.

Mvh
Nils Hedehus
Formanden

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:05 )
 
Hvem er online?
Vi har 14 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud