General forsamling 2012

PDF Udskriv Email
Skrevet af Nils Hedehus   
Søndag, 29 Januar 2012 12:11

General forsamling 2012

Vi vil gerne indkalde alle medlemmer til den årlige general forsamling.

Torsdag den 2. februar i hallens Kantine Kl. 18:00-20:00 

 Der er i år 3-4 bestyrelsesposter der er på valg. Dette er bl.a. vores kasser Mads der fratræder, Henrik de seneste måneder benyttet sin suppleantpost til at varetage denne funktion.

Som en del af generalforsamlingen har vi et punkt der hedder ”Mens Invitation Cup og EM – nedsættelse af udvalg”. Dette er et vigtigt punkt, idet det er to stævner vi skal afvikle, som en del af aftalen for tilskuddet til det nye gulv. Opgaven er for stor for bestyrelsen at løse selv, derfor er det vigtigt at alle møder op og indgår i et udvalg. Vi håber at der vil være god opbakning til generalforsamlingen for at få besat både bestyrelses- og udvalgspladser.

Endnu et nyt punkt på dagsordenen er ”Diskussion af klubben vision og mål – hvad er det vi vil?”. Her har alle mulighed for at fortælle bestyrelsen hvad de synes formålet med deres medlemskab er, og hvilke ønsker de har til klubben fremadrettet.

Skal vi fx arbejde for bedre omklædningsfaciliteter, nye hold, stævner for begyndere osv. Kom til generalforsamling og vær med til at præge klubbens fremtid. Århus Smileys giver en øl eller sodavand til de fremmødte. Mødet forventes at tage ca. 2 timer. Bestyrelsen modtager gerne dine forslag til mødet.

Dagsorden til general forsamlingen ser ud som følger:

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Århus Smileys Århus d. 29-01-2012

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:06 )
 
Hvem er online?
Vi har 43 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud