Juniorer

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Fredag, 29 August 2008 16:56

I Århus Smileys er vi ved at opbygge en ungdomsafdeling med tilbud til børn og unge om at spille rullehockey. Der skal både være plads til dem, der vil spille for sjov, og til dem der har lyst til at dyrke sporten på et lidt højere plan.

Træningen, for dem der vil spille for sjov, bliver tilrettelagt efter, hvad spillerne har lyst til. Det kan f.eks. være øvelser, der gør spillerne mere sikre på skøjterne eller bedre til at beherske stav og bold. Største del af træningen går dog med at spille mod hinanden, da det er det sjoveste for spillerne. Disse spillere bruger stort set intet udstyr.

Dem, der vil spille på lidt højere plan, er typisk ”for-sjov-spillere”, der viser talent og har lyst til at bruge lidt mere tid på rullehockey. Træningen vil her alene blive tilrettelagt af træneren. Selve træningen vil have cirka samme indhold som ”for-sjov-spillernes”, men niveauet vil være noget højere. Der vil også blive lagt vægt på taktisk træning/ spilforståelse, hvor spillerne skal finde deres naturlige pladser på banen og lære at spille sammen.

Spillerne på dette niveau skal spille med fuldt udstyr. Disse spillere vil deltage i den landsdækkende turnering. Dansk Rulleskøjte Union har turnering for U12, U16 og U19.

Aarhus Smileys søger i øjeblikket personer der har mod på at prøve kræfter med trænergerningen og at bygge en sund ungdomsafdeling op. Aarhus Smileys vil sørge for trænerkursus. Hvis dette har interesse så kontakt Henrik Kristensen på nedenstående adresse.

Ansvarlig for ungdomsafdeling

Henrik Kristensen
Kalmargade 24, 2tv
8200 Århus N
Tlf: 2685 3229
Mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest opdateret ( Torsdag, 06 Januar 2011 23:37 )
 
Hvem er online?
Vi har 18 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud