Generalforsamling 2014

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frans Hosbond Rasmussen   
Onsdag, 26 Marts 2014 17:30

Referat af generalforsamling d. 4. Marts 2014. 

Referent: Frans Rasmussen

Valg af dirigent: Bastian Andersen

1. Formandsberetning :

Merby

Vi har skrevet dansk historie her i klubben. Vi har fået danmarks første Merby hold som samtidig også fungere som danmarks første Landshold i Merby

SBS:

Efter en sej kamp så fik vi overstået SBS hvilket har givet godt i klubkassen og der skal vi selvfølgelig takke klubmedlemmerne for den store indsats som de har langt i det.

Derby:

Derby folket har spillet en del turneringer både her i århus samt tyskland, hvilket både har givet mere erfaring til spillerene samt en del sejr. Derudover har vi en del af pigerne som har været til udtagelse til landsholdet så vi krydser fingre på deres vegne.

Hockey:

Hockeyholdet vandt det jydske regionsmesterskab meget overlegent med kun en 1 tabt kamp og en måslscore på ..... Derudover gik man til DM sikkert videre på førstedagen med lutter sejr. for derefter at ryge ud i kvartfinalen dagen efter. 

På bestyrelses fronten:

Efter SBS havde vi en lille downperiode motivationsmæssigt da SBS havde trukket mange krafter. Efter vi igen var opladet med energi gik vi i dialog med kommunen omkring fremtiden for vores hal. Det skal siges at vi er løbet hovedet ind i mange døre undervejs. og det sidste nye er at vi har gang i samarbejde med idrætsamvirke, DRsU, Skøjteklubben samt DIF. 

Behandling af indkommende forslag:

I forhold til foreningens navn; Der har været tale om, at vi skulle ændre navnet således, at Merby (mande-derby) også indgår i navnet. Der har derimod været et forslag om at bibeholde det fulde navn, som vi i forvejen har: aarhus 1900 Skater Hockey og Roller Derby.

§2 ændres til: at give alle i Aarhus og omegn mulighed for at spille Skaterhockey Derby og at udbrede kendskabet til Skaterhockey og Derby, både på bredde og eliteniveau. ”ordet ”Derby” kan ændres alt efter hvad sporten ønsker at blive kaldt gælder også nedenstående forslag. 

§3 stk 1. Ændres til: ”alle, der positivt kan bidrage til foreningsarbejdet for rulleskøjtehockey og Roller Derby, kan optages som medlem”. 

Passive medlemmer (nok §3): Forslag om en vedtægt om passivt medlemskab. 

Bisidderen ved Generalforsamlingen vil fremskaffe disse oplysninger fra Jens Bits. 

Valg af bestyrelsesmedlemmer og udvalgsmedlemmer. 

Carsten Sørensen (Lyse), Jannie Larsen, Kenneth Poulsen ønsker ikke at genopstille. Dvs. Formand Casper Nejlund og Frans Rasmussen er de eneste tilbageværende. 

Kenwin Friis vil gerne opstille i bestyrelsen, Lisbeth Sørensen, Ole Skalshøj. 

Frans Rasmussen opstiller som kasserer; han er blevet valgt. 

Valg af suppleanter:

Kenneth Poulsen, Tanja Andersen, Bastian Andersen opstiller som suppleant. 

Valg af revisor:

Nils Hedehus opstiller som revisor. 

Eventuelt:

Flytning af hallen: d. 20-23 Marts bliver banen pillet ned. Samt weekenden efter: d. 27-29. Marts.  Det er vigtigt så mange som muligt af medlemmerne kommer til disse dage. 

  1. træningsmuligheder:

Foreningen vil fremadrettet betale for 4 timers træning om ugen. Alt udover dette vil stå for holdets egen regning. Det kommer til at foregå sådan, at enkelte personer for holdene skal booke træningstider. 

Mulighed for opbevaring og leje af udstyr og materiel.

Nils Hedehus foreslår, om udstyret osv. kan blive opbevaret ved Egå Gymnasium, hvor han arbejder. Udstyret vil således kunne blive lejet af gymnasiet, indtil vi igen finder en ny hal. Dette vil yderligere blive drøftet i bestyrelsen. 

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:01 )
 
Hvem er online?
Vi har 32 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud