Nyhedsbrev - April 2014

PDF Udskriv Email
Skrevet af Frans Hosbond Rasmussen   
Mandag, 31 Marts 2014 20:16

Kære medlemmer.

Som i alle nok er klar over på nuværende tidspunkt så har vi ikke længere mulighed for at benytte faciliteterne på bryggervej. Dette giver nogle udfordringer i forhold til at finde egnede spillesteder. Vi foreslår derfor, at holdene booker sig ind i de forskellige gymnastiksale her i århus. Dette kræver dog at der er en fra hvert hold, som er villig til at booke tiderne og administrere regningerne.

Vi beder derfor hvert hold udnævne en ansvarlig person for dette hvis i ønsker at træne. Derby og Merby har allerede gjort brug af bla. Tilst hallen og alternativt kan skaterhockeyafdelingen også gøre brug af den bane der ligger ved Skovvangskolen.

Kontakt vedr. bookning kan ske til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Fakturaen skal sendes til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi er fra bestyrelsens side godt klar over at dette langt fra optimalt, men der er ikke så mange andre muligheder indtil vi igen har faciliteter til rådighed. Bare så i er klar over at vi ikke sidder og dovner den så kan vi fortælle at vi har været til møde med Sport og Fritid med henblik på fremtiden. I forbindelse med denne handlingsplan har nogle af vores dejlige medlemmer arbejdet på højtryk med bla. indsamling af oplysninger på fremtidige halløsninger.

Der hvor vi er idag er desværre at vi er i en venteposition i forhold til et svar fra kommunen, men dette betyder ikke at vi stopper med at arbejde bag kulisserne. Det betyder heller ikke, at klubbens aktiviteter ophører. Derfor har vi naturligvis også en forventning om, at foreningens medlemmer fortsat vil bringe deres bidrag; 600 kr. Halvårligt i kontingent. Indbetal venligst snarest til:

Århus 1900 Skater Hockey
Sparekassen Himmerland
Reg nr: 9838
Konto nr: 2431173

Vi ses på banen!
Venlig Hilsen Bestyrelsen

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 20:20 )
 
Hvem er online?
Vi har 45 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud